Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Гід з державних послуг

Стартував пілотний проєкт Мінцифри з допомоги малим і середнім підприємствам у впровадженні цифрової маркетингової стратегії

Стартував пілотний проєкт Мінцифри з допомоги малим і середнім підприємствам у впровадженні цифрової маркетингової стратегії Міністерство цифрової трансформації України, національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес та Офіс з розвитку підприємництва та експорту в співпраці з Київською школою економіки та за підтримки UKAID почали активну частину пілотної програми маркетингової підтримки малих та середніх підприємств. Головна мета програми — допомогти представникам малого та середнього бізнесу України, обраних шляхом відкритого конкурсу, із запровадженням для них цифрової маркетингової стратегії та її реалізації. Допомагати в цьому будуть провідні маркетингові агенції, яких було відібрано як партнерів програми також за допомогою відкритого конкурсу.

14:49 19.01.2022

Мінцифра допоможе ветеранам знайти роботу після військової служби

Мінцифра допоможе ветеранам знайти роботу після військової служби. 18 січня 2022 року відбулася презентація освітнього курсу «Як знайти бажану роботу після військової служби». Безоплатно подивитися освітній курс можна на порталі Дія.Цифрова освіта. Це 7 серій тривалістю 8–12 хвилин: 

14:08 18.01.2022

Найпопулярніші послуги ДРАЦС на Гіді

Найпопулярніші послуги ДРАЦС на Гіді Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.  Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг. 

10:25 18.01.2022

Послуги, пов’язані з працевлаштуванням на Гіді.

Послуги, пов’язані з працевлаштуванням на Гіді. Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості?  Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.

11:19 10.01.2022

Мінцифра запустила сповіщення про зміну та перевірку кредитної історії в Дії: як це працює

Мінцифра запустила сповіщення про зміну та перевірку кредитної історії в Дії: як це працює. У застосунку Дія з’явилася нова послуга — сповіщення про зміну та перевірку кредитної історії.  Перевірка історії — обов'язкова процедура при оформленні кредитів. Тепер, коли на вас візьмуть кредит або перевірятимуть вашу історію, ви отримаєте пуш. Функція працює за замовчуванням, оновлювати застосунок не потрібно.

10:31 07.01.2022

Послуги для військовозобов’язаних та призовників на Гіді

Послуги для військовозобов’язаних та призовників на Гіді. Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.

10:28 07.01.2022

Топ-10 держпослуг, які шукали українці на Гіді з держпослуг у 2021 році

Топ-10 держпослуг, які шукали українці на Гіді з держпослуг у 2021 році. Як отримати пакунок малюка, єПідтримку, довідку ОК-7 або зареєструвати місце проживання чи отримати соціальну допомогу? Усі відповіді є на Гіді з держпослуг! Підготували добірку ТОП-10 держпослуг, які українці шукали на порталі у 2021 році. Грошова компенсація Пакунка малюка Реєстрація місця проживання єПідтримка Витяг з ЄДР Довідка ОК-7 Реєстрація шлюбу Витяг з реєстру платників єдиного податку єМалятко Допомога малозабезпеченим сім’ям Обмін водійського посвідчення Гід з державних послуг — єдиний портал, де можна знайти інформацію про понад 2 тисячі держпослуг. 1,8 млн українців вже скористалися Гідом, а щодня його відвідують у середньому 10 тисяч нових користувачів.

11:29 04.01.2022

Як знайти бажану роботу після військової служби.

Як знайти бажану роботу після військової служби. На онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта вийшов освітній серіал «Як знайти бажану роботу після військової служби». Цей курс створено ветеранами для ветеранів. Адже сьогодні перед українським суспільством стоїть питання: як ефективно допомогти громадянам, які захищали наш мир та спокій на Сході України.  Створений курс дозволить учасникам бойових дій та ветеранам АТО/ООС на початку працевлаштування визначитися з напрямами, де можна реалізувати свої професійні навички, а також додатково підвищити розуміння важливого ставлення до ментального здоров'я та віри у власні сили. Освітній курс стане дороговказом у працевлаштуванні колишніх військовослужбовців, а також у перспективі розкриє потенціал для роботодавців.

09:54 04.01.2022

Уже 5 мільйонів українців подали заявки в межах проєкту єПідтримка

Уже 5 мільйонів українців подали заявки в межах проєкту єПідтримка 19 грудня офіційно стартував проєкт єПідтримка, що покликаний допомогти бізнесу, який під час пандемії постраждав найбільше. За цей період: 5 млн українців уже подали заявки на отримання 1000 грн від держави; 6 млн уже відкрили спеціальну картку; всього було витрачено 270 млн грн. Сьогодні гроші почали нараховувати ПриватБанк, Ощадбанк та Укргазбанк. Понад 3,6 млн людей вже відкрили спеціальні рахунки в цих банках. 

14:55 28.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь