Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Гід з державних послуг

Запустили офіційний вебсайт для збору криптовалюти на підтримку України

Запустили офіційний вебсайт для збору криптовалюти на підтримку України Мінцифра разом із блокчейн-компанією Everstake та криптобіржою FTX запускають офіційний вебсайт «Aid For Ukraine» для збору коштів на підтримку Збройних Сил України та програм гуманітарної допомоги. Вебсайт містить перелік всіх офіційних гаманців міністерства. Донатити криптоактиви можуть користувачі з усього світу. Для цього необхідно тільки обрати бажану суму із запропонованих криптоактивів, підключити гаманець і підтвердити переказ.

08:50 15.03.2022

МОН створило всеукраїнський онлайн-розклад для учнів під час воєнного стану.

МОН створило всеукраїнський онлайн-розклад для учнів під час воєнного стану. З 14 березня 2022 року освітній процес у більшості регіонів буде відновлений. Він буде проходити з використанням технологій дистанційного навчання.  Для зручності організації цього процесу для великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн-розклад.

09:25 14.03.2022

Допоможи ЗСУ знищити окупанта: Мінцифра запускає чатбот єВорог

Допоможи ЗСУ знищити окупанта: Мінцифра запускає чатбот єВорог Мінцифра запускає чатбот єВорог у Telegram. Якщо ви бачите російську техніку чи окупантів, то відправляйте точну геолокацію їхнього розташування, а також фото та відео. Для цього потрібно буде підтвердити особу через застосунок Дія. Як скористатися чатботом:

19:37 10.03.2022

Відсьогодні українці можуть отримати допомогу у 6500 гривень в межах єПідтримки

Відсьогодні українці можуть отримати допомогу у 6500 гривень в межах єПідтримки Відтепер українці в областях, де ведуться найактивніші бойові дії зможуть отримати 6500 грн від держави. Гроші нададуть у рамках єПідтримки.  Ви можете подавати заявку на отримання коштів, навіть, якщо ви вже отримали 1000 грн єПідтримки за вакцинацію. Допомогу зможуть отримати наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ та ФОП усіх груп. 

09:24 10.03.2022

Допомога сім’ям, що потребують державної підтримки на Гіді

Допомога сім’ям, що потребують державної підтримки на Гіді Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.  Підготували для вас добірку послуг для багатодітних сімей та таких, що потребують державної підтримки. 

11:43 23.02.2022

Мінцифра та COOP Україна дадуть відповіді на запитання щодо користування цифровими послугами в Дії людям похилого віку

Мінцифра спільно з COOP Україна проводять декаду запитань і відповідей, під час якої інформуватимуть про те, як отримати кошти за вакцинацію онлайн у Дії та офлайн у відділеннях банків за програмою єПідтримка. А також деталі програми отримання людьми похилого віку 60+ смартфонів від держави; якими документами та послугами людям похилого віку можна скористатися онлайн у застосунку та на порталі Дія без відвідин установ.  До 1 березня надсилайте свої запитання в соцмережі COOP Україна у Facebook чи Instagram. На початку березня очільник Мінцифри Михайло Федоров та керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік дадуть детальні відповіді та алгоритм користування послугами.

09:39 17.02.2022

Як подати заявку на продовження без зміни даних чи припинення грошової допомоги для ВПО в Дії: інструкція

Як подати заявку на продовження без зміни даних чи припинення грошової допомоги для ВПО в Дії: інструкція 8 лютого на Diia Summit презентували важливі послуги — продовження без зміни даних чи припинення грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Сьогодні внутрішньо переміщені особи отримують грошову допомогу від держави. Але для того, щоб отримувати ці кошти, кожні пів року людина повинна принести до державного органу повний пакет документів. Навіть якщо в неї нічого не змінилося за цей час. 

13:53 15.02.2022

Довідки про трудовий та страховий стаж вже можна отримати в застосунку Дія

Довідки про трудовий та страховий стаж вже можна отримати в застосунку Дія 8 лютого відбувся Diia Summit, на якому була презентована низка зручних держпослуг онлайн для українців.  До списку новинок потрапили й довідки ОК-5/ОК-7. Минулої осені вони були презентовані разом з оформленням субсидій та пенсій на порталі Дія. Тепер їх можна отримати й у застосунку.

11:53 14.02.2022

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 

11:46 14.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь