A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Гід з державних послуг

500 гривень за бустерну дозу та оплата ЖКГ: Уряд розширив єПідтримку

Сьогодні Уряд ухвалив значні зміни в постанову щодо програми єПідтримка. Незабаром люди з інвалідністю І та ІІ груп зможуть витратити кошти в межах програми єПідтримка на ліки. А люди з інвалідністю І та ІІ груп та особи від 60 років — на комунальні послуги. Наразі в Україні понад 1 млн громадян з інвалідністю, які належать до І та ІІ груп.

15:48 10.02.2022

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 

14:36 09.02.2022

Зміна місця реєстрації, опитування, шеринг техпаспорту і не тільки: які послуги були презентовані на Diia Summit

Зміна місця реєстрації, опитування, шеринг техпаспорту і не тільки: які послуги були презентовані на Diia Summit Команда Мінцифри презентувала нові онлайн послуги під час Diia Summit 8 лютого. Декларування місця проживання по всій країні, автоматичний дозвіл на будівництво, довідка про несудимість, опитування і ще багато  цифрових інструментів вже зараз доступні в Дії.  «‎2 роки тому ми почали будувати цифрову державу. Ми мріяли про якісний сервіс та економію часу. Це був виклик. Ми його прийняли. І сьогодні це не мрії, а реальність. Де в цифровій Україні мешкає понад 14 мільйонів українців. Де вони отримують послуги швидко та зручно. Але найголовніше — спілкування між владою та громадянином стало більш довірливим»‎, — сказав Президент України Володимир Зеленський.

09:45 09.02.2022

Українці від 14 років зможуть отримати гроші за вакцинацію через єПідтримку

Українці від 14 років зможуть отримати гроші за вакцинацію через єПідтримку Сьогодні Уряд ухвалив зміни в постанову щодо програми єПідтримка. З 7 лютого гроші за вакцинацію зможуть отримати підлітки від 14 років.  Окрім цього, розширився і перелік бізнесів, які підпадають під проєкт. Гроші можна буде витратити на освітні курси для себе або своєі? дитини, спортивні товари, канцтовари, шкільне приладдя та друкарську продукцію. Нагадаємо, з 24 січня кошти від єПідтримки можна витрачати на ліки українцям від 60 років. 

15:18 02.02.2022

Земельні послуги на Гіді з державних послуг.

Земельні послуги на Гіді з державних послуг Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити.  Для вашої зручності підготували добірку земельних дозвільних послуг на Гіді.

11:38 31.01.2022

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.

14:35 25.01.2022

Аналітика стану українського бізнесу — новий сервіс на порталі Дія.Бізнес

Аналітика стану українського бізнесу — новий сервіс на порталі Дія.Бізнес На національному порталі з розвитку підприємництва Дія.Бізнес тепер є аналітика стану українського бізнесу. Новий сервіс — це інструмент для аналізу стану українського бізнесу на основі відкритих даних. Наразі працюють два модулі сервісу — аналітика щодо кількості юридичних осіб і ФОП та кількості державних перевірок бізнесу за різними параметрами. Користувачі можуть обирати різні фільтри та отримувати аналітику в зручному вигляді. Сервіс поки що тестується.

08:34 25.01.2022

Звіт у декілька кліків: ФОПи 1-3 групи можуть подати річну декларацію у застосунку Дія

Звіт у декілька кліків: ФОПи 1-3 групи можуть подати річну декларацію у застосунку Дія Відсьогодні ФОПи 1-3 групи можуть подати річну декларацію у застосунку Дія. Це можна зробити з будь-якого місця у декілька кліків. «Після запуску перших послуг в Дії зручна податкова онлайн стала новою реальністю для українських підприємців-спрощенців. Сплатити податки і збори ФОП, переглянути декларації та розрахунки з бюджетом — все це можна зробити у застосунку Дія. Зараз до цих послуг ми додали ще подачу об’єднаної річної декларації у застосунку для ФОП-спрощенців і зробили її максимально доступною для кожного підприємця», — зазначив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

11:23 24.01.2022

В Україні запущено сервіс, який допоможе пацієнтам отримати медикаменти за урядовою програмою «Доступні ліки»

В Україні запущено сервіс, який допоможе пацієнтам отримати медикаменти за урядовою програмою «Доступні ліки» Відкриті дані — основа для створення зручних сервісів, що допомагають розв'язувати щоденні проблеми, однією з яких є охорона здоров’я та отримання якісних медичних послуг. ГО «Ліки Контроль» презентувала новий сервіс на основі відкритих медичних даних — Telegram та Viber-бот «Спитай Гриця». Він розкаже, які саме препарати можна отримати в межах програми «Доступні ліки», та допоможе отримати ліки кожному пацієнту в селі, містечку чи мегаполісі. 

11:13 24.01.2022

Новий навчальний курс IT UpSkilling для ІТ-спеціалістів та студентів технічних спеціальностей

Новий навчальний курс IT UpSkilling для ІТ-спеціалістів та студентів технічних спеціальностей Microsoft спільно з Мінцифри представила нову навчальну програму «IT UpSkilling». Онлайн-тренінги та вебінари розвинуть навички IT-спеціалістів та допоможуть скласти іспити після курсу.  Це можливість безоплатно отримати IT-сертифікацію. Навчання розпочалося 20 січня та триватиме до червня 2022 року. Записатися можуть усі охочі ІТ-спеціалісти та студенти технічних спеціальностей. Вони вивчатимуть хмарні технології Azure, Data&AI, Infrastructure та Security, розробку бізнес-застосунків. 

10:57 24.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь