A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Як знайти бажану роботу після військової служби.

Дата: 04.01.2022 09:54
Кількість переглядів: 259

Як знайти бажану роботу після військової служби.

На онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта вийшов освітній серіал «Як знайти бажану роботу після військової служби». Цей курс створено ветеранами для ветеранів. Адже сьогодні перед українським суспільством стоїть питання: як ефективно допомогти громадянам, які захищали наш мир та спокій на Сході України. 

Створений курс дозволить учасникам бойових дій та ветеранам АТО/ООС на початку працевлаштування визначитися з напрямами, де можна реалізувати свої професійні навички, а також додатково підвищити розуміння важливого ставлення до ментального здоров'я та віри у власні сили. Освітній курс стане дороговказом у працевлаштуванні колишніх військовослужбовців, а також у перспективі розкриє потенціал для роботодавців.

Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України з питань європейської інтеграції: «Цей освітній курс надзвичайно актуальний. Чоловікам та жінкам, які повертаються після військової служби до рідної домівки, дуже складно психологічно. Часто вони просто не можуть з якихось причин повернутись до своєї роботи. Тому матеріал від Дія.Цифрова освіта та наших партнерів стане справжнім порятунком, як обрати професію, яка буде приносити задоволення та дохід, та як максимально використати сучасні ресурси для пошуку роботи».

Завдяки серіалу можна дізнатись:

  • що таке профорієнтація та як знайти професію, якою буде цікаво займатися; 
  • як зробити резюме найбільш привабливим;
  • з’ясувати головні етапи пошуку роботи, зокрема, розміщення резюме, використання соцмереж та інших ефективних інструментів на шляху до роботи мрії;
  • про важливість підготовки до співбесіди та підходи її успішного проходження;
  • зрозуміти особливості працевлаштування та можливості на державній службі;
  • як знайти в собі сили, щоб облаштувати життя, отримати нову роботу і досягти успіху.

«Коли почалася війна на Сході України, ми казали вслід нашим захисникам та захисницям: “Тільки повертайтеся живими!” Але, що робити далі — ніхто не сказав. Ціллю курсу «Як знайти бажану роботу після військової служби» є надати або нагадати головні інструменти успішного працевлаштування нашим ветеранам та ветеранкам», — зауважив керівник проєкту Олександр Куклишин.

«Indigo Tech Recruiters виступив з підтримкою освітнього курсу для ветеранів, який допоможе розібратися в базових речах щодо пошуку бажаної роботи після військової служби: складання резюме, підготовка до співбесіди, де та як шукати роботу», — акцентувала учасниця проєкту, Катерина Осадчук.

Освітній серіал створено Громадською організацією «Зелена Смуга» в партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством у справах ветеранів України, компанією INDIGO Tech Recruiters, Work.ua, за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь