A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Гід з державних послуг

Мінцифра презентувала ключові перемоги мережі ЦНАП за 2021 рік

Мінцифра презентувала ключові перемоги мережі ЦНАП за 2021 рік Одна з головних цілей Мінцифри — якісні та доступні адмінпослуги для кожного. Для цього ми впродовж року комплексно розвивали і модернізували мережу ЦНАП, запускали нові цифрові проєкти, підвищували якість державного сервісу та навчали працівників ЦНАП. «Цього року Мінцифра досягла чималих успіхів. Ми вперше запровадили субвенцію для ЦНАП у розмірі 231 млн грн для 188 громад. Запустили першу всеукраїнську оцінку якості адмінпослуг і підвищили рівень задоволеності відвідувачів до 93%, а індекс лояльності — до 77%. Крім цього, відкрили перші 16 Дія.Центрів і збільшили мережу ЦНАП удвічі — до 2,7 тисяч точок. Це результати, якими точно можна пишатися», — підкреслила заступниця Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська

14:52 28.12.2021

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді. Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко — уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про послуги для морського та річкового транспорту: 

08:49 23.12.2021

COVID-сертифікати про одужання, дитячі та на підставі ПЛР-тесту можна згенерувати на порталі Дія.

COVID-сертифікати про одужання, дитячі та на підставі ПЛР-тесту можна згенерувати на порталі Дія Відсьогодні на порталі Дія можна згенерувати ще три типи COVID-сертифікатів: на підставі результату ПЛР-тесту, про одужання та дитячий. Згенерувати сертифікат дуже легко та зручно, оскільки в жовтні Уряд спростив отримання COVID-сертифікатів. Тепер для цього не потрібен електронний підпис, зокрема й Дія.Підпис, для якого було треба підтвердження особи за допомогою Photo ID. Тепер достатньо згоди користувача.

14:51 21.12.2021

Отримати грошову компенсацію за «пакунок малюка» тепер можна в єМалятко.

Отримати грошову компенсацію за «пакунок малюка» тепер можна в єМалятко. Міністерство цифрової трансформації запустило нову послугу для батьків. У єМалятко вже доступне оформлення грошової компенсації за «пакунок малюка». Розмір компенсації становить 6 300 грн у разі подання заяви в грудні 2021 року. Кошти можна використати на придбання дитячих товарів офлайн або в інтернет-магазинах, список яких розміщений на сайті Міністерства соціальної політики. Компенсацію можуть оформити тільки ті батьки, які обрали гроші замість пакунка малюка в пологовому будинку або управлінні соцзахисту населення за місцем проживання. Щоб отримати кошти, потрібно заповнити заявку онлайн особисто одному з батьків за посиланням: https://diia.gov.ua/services/yemalyatko. А також відкрити спеціальний рахунок «Пакунок малюка» в будь-якому відділенні ПриватБанку. Кошти будуть зараховані тільки на цей рахунок. 

15:25 17.12.2021

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді.

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

08:20 15.12.2021

Міністерство та Комітет цифрової трансформації України.

єПідтримка в Дії — Уряд схвалив постанову щодо виплат 1000 грн від держави Президент України ініціював програму підтримки бізнесу, який найбільше постраждав під час пандемії. Якщо ви вакциновані двома дозами і маєте сертифікат у застосунку, то зможете отримати 1000 грн від держави і витратити їх на театри, кіно, музеї, спортзали, концерти, книги, внутрішні перевезення. Сьогодні Уряд ухвалив постанову щодо програми єПідтримка. Як вона працюватиме в Дії, дізнайтеся з сайту — https://e-aid.diia.gov.ua  З 13 грудня стартує пілот проєкту. На першому етапі єПідтримка буде доступна для українців лише в застосунку Дія з 19 грудня. Подати заявку на отримання виплати можна буде в застосунку Дія в декілька кліків, якщо ви громадянин України, старший 18 років і маєте «зелений» сертифікат у застосунку Дія.  

08:58 10.12.2021

Соціальні послуги на Гіді

                                 Соціальні послуги на Гіді  Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг. 

14:31 02.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь