A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

14 жовтня " Мітинг реквієм "

14 жовтня " Мітинг реквієм "

      14 жовтня в 11.00 годині , біля обеліска загиблим воїнам та скверу  «Героям Небесної сотні» відбувся мітинг – реквієм , спомин всім загиблим воїнам нашого краю. На мітингу були присутні : голова Української спілки воїнів Авганістану – Очеретній Олександр Андрійович , голова організації ветеранів України Підвисоцької територіальної громади – Сатанівська Олена Євгенівна , а також ветерани Авганістану та АТО зі своїми родинами. Привітали присутніх зі святом Захистника та захистниці України , День українського козацтва , та Покрови Пресвятої Богородиці , а також вшанували пам’ять хвилиною мовчання та висловили  безмежну вдячність , воїнам та всім загиблим героям нашого краю та України , з сумом в душі за своїх загиблих побратимів та слізьми на очах – положили  квіти , вшанували за іх неймовірний подвиг...  Слава Укаїні !!!  Героям Слава!!!

16:11 14.10.2021

Міжнародний День людей похилого віку.

Міжнародний День людей похилого віку.

  З нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку , а також Дня ветерана та Дня бібліотекарів  , відбувся святковий концерт в приміщені Підвисоцької сільської ради в актовому залі. У цей святковий день зібралося багато людей поважного віку.

15:58 30.09.2021

" ВЕРЕСНЕВІ  САМОЦВІТИ" !!!

" ВЕРЕСНЕВІ САМОЦВІТИ" !!!

Підвисоцька об'єднана територіальна громада , щиро запрошує всіх бажаючих , відвідати прекрасне свято театрального мистецтва " Вересневі самоцвіти ", та чарівний огляд - конкурс " Фольклорний  калейдоскоп " , який відбудеться в селі Нерубайка за адресою  ( сільський Будинок культури) 24 Вересня о 10.00  В програмі виступи театральних та аматорських колективів . Будемо дуже раді всіх Вас бачати на святі !!! Приходьте !!!Буде цікаво і весело!!!

14:27 21.09.2021

Трагічна дата у громаді.

Трагічна дата у громаді.

 Трагічна дата для всіх рідних , жителів села та всієї громади 11 вересня близько 22:00 ночі в зоні АТО підчас мінометного обстрілу з ворожої сторони,героїчно захищаючи територію України ,  загинув наш житель громади Куленко Олексій Валентинович.

10:42 15.09.2021

УВАГА КОНКУРС !!!

УВАГА КОНКУРС !!!

Оголошується конкурс на розроблення герба  та  прапора  Підвисоцької  громади

11:46 08.09.2021

З Днем знань !!!

З Днем знань !!!

                                 1 Вересня День знань !!!

15:21 01.09.2021

Стартували «Е-лікарняні»!

Стартували «Е-лікарняні»!

З 01 червня 2021 року розпочато поетапне впровадження електронної форми листків непрацездатності, сформованих на підставі медичних висновків про тимчасову непрацездатність, що передбачено Порядком організації ведення Електронного реєстру листків непрацездатності та надання інформації з нього, відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 31 березня 2021 року

09:08 23.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь