A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оновлення застосунку «Повітряна тривога»: доступні всі області, подовжена тривалість сигналу та інше

Оновлення застосунку «Повітряна тривога»: доступні всі області, подовжена тривалість сигналу та інше

Оновлення застосунку «Повітряна тривога»: доступні всі області, подовжена тривалість сигналу та інше Застосунок «Повітряна тривога», що надсилає критичні сповіщення про початок і закінчення повітряної тривоги в окремих областях України, вже завантажили понад 2 млн користувачів. Вже на другий день застосунок став першим у сегменті новин українського AppStore.  Випустила застосунок «Повітряна тривога» компанія Ajax Systems за ініціативи ІТ-компанії stfalcon.com та за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.   Відсьогодні окрім iOS та Android застосунок доступний до завантаження на Huawei. Посилання на завантаження також доступне на стартовій сторінці Google в Україні, безпосередньо під вікном пошуку. В оновленій версії застосунку «Повітряна тривога» впроваджено додатковий функціонал та окремі налаштування.   

09:21 10.03.2022

КоордиНація

КоордиНація

КоордиНація Слава Україні! Ця сторінка створена для швидкого та легкого пошуку інформації по Україні у часи війни! Якщо ви бачите, що сюди можна додати якусь важливу інформацію по своєму місту або десь бачите нерелевантну інформацію - натискайте на “???????? Я ЗНАЮ, ЩО ПОКРАЩИТИ АБО ДОДАТИ” внизу сторінки. Наш домен - https://viyna.net/. У разі нагальних ситуацій пишіть @janedvd

09:22 09.03.2022

Як поводитися в разі аварій в будинках

Як поводитися в разі аварій в будинках

Як поводитися в разі аварій в будинках ТЕЛЕФОНИ РЯТУВАЛЬНИХ ТА АВАРІЙНИХ СЛУЖБ 112 — Єдиний номер виклику всіх служб екстреної допомоги (диспетчер викличе бригаду потрібної служби)

09:17 04.03.2022

Увага !!!

Увага !!!

 Для потреб територіальної оборони потрібні мобільні телефони, бажано кнопкові, щоб довше тримали заряд, якщо  ви маєте такий телефон із зарядним пристроєм, прохання передати до сільської ради .

09:27 02.03.2022

Увага !!!

Увага !!!

   Шановні громадяни!  Це вимога часу: усім вимкнути геолокацію у мобільних телефонах, власних та близьких. "Метки" у більшості вже знешкодженні, ворог починає орієнтуватися за скупченням моб трафіку. 

09:26 02.03.2022

Рекомендації для населення під час воєнного стану.

Рекомендації для населення під час воєнного стану.

Рекомендації для населення під час воєнного стану ЩО РОБИТИ, КОЛИ ЧУТНО СИГНАЛ "СЛІДУВАТИ В УКРИТТЯ"? Найпростіші укриття — це цокольні та підвальні приміщення будинків, підземні паркінги та підземні переходи. У них можна сховатися під час нетривалих обстрілів. Найбезпечніші з них ті, які мають декілька виходів (один з них за межами будівлі).

08:25 28.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь