Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

До уваги всіх, хто добре орієнтується у світі абстракцій та математичної логіки!

Дата: 26.07.2024 08:28
Кількість переглядів: 27

                                         Фото без опису

До уваги всіх, хто добре орієнтується у світі абстракцій та математичної логіки!

 

          А ви знали, що з давніх-давен існувала традиція в невеликій групі людей призначати відповідального за зберігання грошових коштів? Була спеціальна посада «казначея» – людини, яка зберігала скарбницю приватних осіб, бояр і князів. У сучасному вигляді посада касира з’явилася в кінці ХІХ століття з винаходом перших контрольно-касових машин і швидко набула широкого поширення.

          Ця професія на сьогодні одна з найпрестижніших і високооплачуваних на ринку праці.  Галузеві та регіональні потреби господарств та банківських структур щодо професії касира постійні, а ризик безробіття – мінімальний. І якщо вас приваблює банківська справа, фінанси і все, що з ними пов'язано, тоді у нас вигідна пропозиція!

          На базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості 31 липня 2024 року стартує навчання за професією «Касир (в банку)».

Термін навчання – 8 місяців. Протягом освітнього процесу ви оволодієте всією необхідною інформацією щодо: організації касової роботи; уміння складати касову звітність; порядку збереження грошової готівки, цінностей та цінних бланків; навчитесь касовій дисципліні та правилам експлуатації обчислювальної техніки; зможете виконувати операції з приймання грошей, визначення їх справжності та платіжності, перерахування, обліку, сортування, зберігання, видачі готівки та інших цінностей згідно з нормативно-методичними документами тощо.

          За вами – прийняте рішення, за нами – ваш квиток у професійну реалізацію! Акцентуємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані у Державній службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

          За деталями звертайтесь до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

 

Контакти тут http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь