Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Робота з деревом – одна з найдавніших професій у світі. Долучайтеся!

Дата: 19.07.2024 10:48
Кількість переглядів: 21

 

Фото без опису

 

 

Робота з деревом одна з найдавніших професій у світі. Долучайтеся!

 

          Обробка дерева – одне з перших ремесел, яке опановувала людина. Жодна будова не може обійтись без такого спеціаліста, як столяр. Столяр займається виготовленням різноманітних дерев'яних виробів, бере участь в будівництві, працює з матеріалами, які замінюють дерево. Від його уміння, професійних навичок, і, що не менш важливо, естетичного смаку, залежить вигляд будь-якої конструкції. Кваліфікований фахівець здатний випиляти з дерева все, що завгодно.

          Можливо ви ніколи не мали досвіду у столярній справі, але бажаєте змінити вид діяльності або освоїти новий? Варто відзначити, що ця професія підійде людям, які «відчувають дерево», схильні до ручної праці і конструювання. І зараз є чудова можливість її опанувати! Державна служба зайнятості запрошує на навчання за професією «Столяр (2-3 розряд)», що проходитиме на базі  Одеського центру професійно-технічної освіти. Заняття розпочинаються 16 липня 2024 року і триватимуть 5,5 місяців.

          Професія багатопрофільна. Столяр може виконувати роботу скляра; при виготовленні меблів працюють столяри-мебльовики; ремонт та виготовлення високохудожніх виробів із дерева виконують червонодеревники та реставратори. У столярній справі приховані величезні можливості для винахідництва! Якщо ви вирішите обрати для себе дану професію, знайте, що роботою і стабільним доходом ви будете забезпечені завжди. Кваліфіковані ремісники не тільки матимуть чимало пропозицій працевлаштування, а й можливість з часом відкрити підприємницьку діяльність.

          Тож не зволікайте – звертайтесь до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь