A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Бізнес на бородах: військовий із Кропивницького відкриває у місті барбершоп

Дата: 02.02.2024 08:51
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

 

Бізнес на бородах: військовий із Кропивницького відкриває у місті барбершоп

 

«MEN'S 9.1.1» – з такою назвою відкривається барбершоп у Кропивницькому. Його засновник, Юрій Тодавчич ділиться: відкрити власний барбершоп було його мрією. 

«Я захопився ідеєю відкриття власного салону для чоловіків, де можна буде не тільки зробити стрижку, а й зустрітися з друзями, поспілкуватися, відпочити і хоч на деякий час забути про негативні новини. Важливо створити місце, де люди зможуть насолодитися дрібницями у житті, які допомагають зберігати позитивний настрій», – розповідає стартапер.

Зауважимо, Юрій Тодавчич – військовий, і, перебуваючи в окопах холодними вечорами, не полишав ідеї відкриття власної справи. Коли ж почув від знайомих про проєкт «єРобота», зрозумів, що це саме той шанс, якого упускати не можна. В час, коли його побратими відпочивали від служби, хлопець часу не гаяв і поступово вивчав умови надання гранту та готував бізнес-план для реалізації своєї мрії.

Залишилось останнє – захист своєї роботи перед працівниками Кіровоградського обласного центру зайнятості. Дні старань та очікувань були не даремними – перемога у руках. А вогник в очах Юрія від цієї новини говорить сам за себе – незабаром мрія здійсниться. 

За словами підприємця, інтер’єр барбершопу буде виконаний у стилі лофт, матиме зону очікування з ігровою приставкою Sony playstation. Також буде одна особливість – стенд з ММГ зброєю (макет масо-габаритний; бойова зброя, яка була деактивована шляхом внесення змін до конструкції, що призводить до неможливості робити постріл, використовуючи боєприпаси).

«Із самого порогу має задаватися чоловічий тон, а ось ці деталі зроблять атмосферу мого салону ще більш брутальною та по-чоловічому особливою. До слова, вхід до барбершопу дозволяє без перешкод зайти людям з інвалідністю, і це велика перевага. Для військових будуть запроваджені знижки», – додає грантер.

Важливо зазначити, що військовий планує створити робочі місця для трьох барберів та одного майстра з манікюру та педикюру, а згодом до команди долучиться й адміністратор.

Ніщо не зупинить ідеї, час якої настав. Тому якщо ви давно хотіли відкрити власну справу і вам не вистачало фінансової підтримки, проєкт «єРобота» стане вам у пригоді!

Читайте умови надання гранту та подавайте заявку на порталі ДІЯ.

Потрібна консультація? Звертайтеся до фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості за номером телефону: +38 (093) 478 70 81, або пишіть нам у Telegram.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь