Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Бізнес на бородах: військовий із Кропивницького відкриває у місті барбершоп

Дата: 02.02.2024 08:51
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

 

Бізнес на бородах: військовий із Кропивницького відкриває у місті барбершоп

 

«MEN'S 9.1.1» – з такою назвою відкривається барбершоп у Кропивницькому. Його засновник, Юрій Тодавчич ділиться: відкрити власний барбершоп було його мрією. 

«Я захопився ідеєю відкриття власного салону для чоловіків, де можна буде не тільки зробити стрижку, а й зустрітися з друзями, поспілкуватися, відпочити і хоч на деякий час забути про негативні новини. Важливо створити місце, де люди зможуть насолодитися дрібницями у житті, які допомагають зберігати позитивний настрій», – розповідає стартапер.

Зауважимо, Юрій Тодавчич – військовий, і, перебуваючи в окопах холодними вечорами, не полишав ідеї відкриття власної справи. Коли ж почув від знайомих про проєкт «єРобота», зрозумів, що це саме той шанс, якого упускати не можна. В час, коли його побратими відпочивали від служби, хлопець часу не гаяв і поступово вивчав умови надання гранту та готував бізнес-план для реалізації своєї мрії.

Залишилось останнє – захист своєї роботи перед працівниками Кіровоградського обласного центру зайнятості. Дні старань та очікувань були не даремними – перемога у руках. А вогник в очах Юрія від цієї новини говорить сам за себе – незабаром мрія здійсниться. 

За словами підприємця, інтер’єр барбершопу буде виконаний у стилі лофт, матиме зону очікування з ігровою приставкою Sony playstation. Також буде одна особливість – стенд з ММГ зброєю (макет масо-габаритний; бойова зброя, яка була деактивована шляхом внесення змін до конструкції, що призводить до неможливості робити постріл, використовуючи боєприпаси).

«Із самого порогу має задаватися чоловічий тон, а ось ці деталі зроблять атмосферу мого салону ще більш брутальною та по-чоловічому особливою. До слова, вхід до барбершопу дозволяє без перешкод зайти людям з інвалідністю, і це велика перевага. Для військових будуть запроваджені знижки», – додає грантер.

Важливо зазначити, що військовий планує створити робочі місця для трьох барберів та одного майстра з манікюру та педикюру, а згодом до команди долучиться й адміністратор.

Ніщо не зупинить ідеї, час якої настав. Тому якщо ви давно хотіли відкрити власну справу і вам не вистачало фінансової підтримки, проєкт «єРобота» стане вам у пригоді!

Читайте умови надання гранту та подавайте заявку на порталі ДІЯ.

Потрібна консультація? Звертайтеся до фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості за номером телефону: +38 (093) 478 70 81, або пишіть нам у Telegram.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь