Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Більше 1 000 ВПО цьогоріч звернулося по допомогу до служби зайнятості

Дата: 15.01.2024 10:05
Кількість переглядів: 39

 

Фото без опису

 

Більше 1 000 ВПО цьогоріч звернулося по допомогу до служби зайнятості

Для багатьох громадян, які перемістилися на Кіровоградщину з тимчасово окупованих територій, та територій, де проходять активні бойові дії, важливе значення набуває питання їхньої зайнятості. Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні переселенців на новому місці. Слід звернути увагу, що для того, щоб скористатися деякими послугами, зовсім не обов’язково реєструватися в центрі зайнятості. Це, зокрема – підбір роботи, профорієнтаційні послуги, отримання ваучера на навчання тощо. Детальніше про послуги для ВПО читайте тут.

За допомогою у пошуку роботи до філій Кіровоградського обласного центру зайнятості та їхніх структурних підрозділів упродовж січня-грудня поточного року звернулось 1130 осіб з числа внутрішньо переміщених, 496 осіб працевлаштовано за сприяння служби зайнятості, 83 – направлені на професійне навчання, 138 – залучені до участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру, 6 – брали участь у суспільно корисних роботах.

Про послуги, які надає Державна служба зайнятості внутрішньо переміщеним особам дивіться тут. Відповіді на поширені питання за посиланням.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь