Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

У Кропивницькому  відкрилася сучасна фотостудія: програма «єРобота» - підтримка та розвиток

Дата: 14.08.2023 08:46
Кількість переглядів: 30

 

Фото без опису

 

У Кропивницькому  відкрилася сучасна фотостудія: програма «єРобота» - підтримка та розвиток

 

Андрій Клочек – співзасновник ТОВ «Інформаційний портал «Пульс». За сім років своєї професійної діяльності підприємець здобув не лише досвід створення текстового, фото- та відеоконтенту для власного ресурсу, а й напрацював дієві комунікації з місцевими відеомейкерами та бізнес-середовищем.

Наразі Андрій Клочек має не лише невелику студію для запису інтерв’ю, інформаційних програм та власних спецпроєктів, а й завдяки, зокрема, урядовій програмі «єРобота» запрацювала й сучасна фотостудія.

Ідея створення власної фото- й відеостудії виникла вже давно у партнерстві з фотографом і відеомейкером Артуром Періханяном.

Створення дійсно якісно обладнаної студії потребувало значних капіталовкладень, у тому числі в частині забезпечення освітлювальним обладнанням.  Дізнавшись про урядову програму «єРобота», спрямовану на створення та розвиток малого й середнього підприємництва, А.Клочек не став втрачати шанс.

Про те, як підійшов до написання  бізнес-плану, розповідає:

«Перш ніж викласти ідею, взявся за вивчення ринку фотопослуг у Кропивницькому та за його межами. З'ясувалося, що у нашому місті спостерігається попит на дану сферу послуг, однак пропозицій від великих дизайнерських студій, оснащених відповідною технікою, не так багато.

Проаналізував і регіони, які мають майже таку ж чисельність населення та кількість подібних закладів у цих містах. Наразі у Черкасах функціонує понад 10 фотостудій, така ж кількість і в Івано-Франківську.

Тож зрозумів, що обраний напрямок перспективний», – розповідає підприємець.

Відтак, був розроблений бізнес-план, який успішно пройшов захист. Як результат ­- вдалося отримати грант, обсяг якого повною мірою був спрямований на придбання освітлювального обладнання.

У центральній частині міста Кропивницького підприємець разом зі своїм партнером  відремонтували  необхідне приміщення, закупили сучасну техніку, створили  кілька різних за стилістикою локацій, змонтували циклораму для проведення фотосесій та відеозйомок.

Назва фотостудії - «А+». Наразі створено два робочих місця, у найближчій перспективі, відповідно до бізнес-плану, передбачається ще одне.

Андрій Клочек переконаний, що створена фотостудія стане простором для реалізації творчого потенціалу фотографів, моделей, відеомейкерів та авторів цифрового контенту.

Якщо ви маєте бізнес-ідею, шукаєте фінансової підтримки і вам потрібна консультація з приводу мікрогранту, звертайтеся по допомогу до фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості +38 (093) 478 70 81  або пишіть нам у Telegram-каналі.

   Бажаєте самостійно дізнатися про умови надання гранту? Вам сюди. Як подати заяву? Детальна інструкція на порталі ДІЯ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь