A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

09-10 червня 2023 року в м. Умань на базі Уманського національного університету садівництва проводився туристично-економічний форум «Туризм в Україні :вимоги сьогодення».

Дата: 12.06.2023 16:35
Кількість переглядів: 128

 

Фото без опису    Фото без опису

 

09-10 червня 2023 року в м. Умань на базі Уманського національного університету садівництва проводився туристично-економічний форум «Туризм в Україні :вимоги сьогодення».

Його учасниками стали представники територіальних громад Черкаської та Вінницької областей, та одна громада Кіровоградської області- Підвисоцька, експерти регіонального розвитку та розвитку туризму в Україні, представники туристичного бізнесу, закладів вищої освіти, представники українських й міжнародних організацій, а також ті, хто розвиває туризм в Україні.

Форум організували для визначення проблем галузі туризму і напрацювання нових напрямків розвитку туризму в умовах сьогодення. Зокрема, говорили про перспективи реабілітаційного туризму в Україні та  розвиток малого та середнього бізнесу в сфері агротуризму. Основний організатор проекту –  ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського обєдання територіальних громад, яке очолює Павло Ярмій.

В рамках проведення даного форму відбулося проведення підписання меморандуму про співпрацю та партнерство з метою реалізації на території громад Уманського та Звенигородського районів Черкаської області, Голованівського Кіровоградської області(Підвисоцька територіальна громада), Вінницької області  та представників інших потенційно-туристичних організацій проєкту «Агротуристичний кластер «Шляхами трипільської Праматері». Даний проєкт має перспективу розростися до транскордонного маршруту.Підписання меморандуму про співпрацю із громадами щодо реалізації даного проєкту стане першою сходинкою для розвитку галузі туризму в нашій громаді.

Фото без опису     Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь