A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Дитячий текстиль: «єРобота» демонструє свою дієвість, чергова перемога на Кіровоградщині

Дата: 30.05.2023 08:21
Кількість переглядів: 30

 

 

 

Дитячий текстиль: «єРобота» демонструє свою дієвість, чергова перемога на Кіровоградщині

 

Руденко Олеся Володимирівна – підприємиця з Олександрії, яка займається виробництвом дитячого текстилю.

П’ять років тому пані Олеся розпочала шити самостійно як аматор. Вчилася на своїх помилках, «набивала» руку і відточувала майстерність. Потім, набравшись досвіду, Олеся Володимирівна вирішила відкрити власну справу. Сумнівів у виборі напрямку діяльності не було. Пані Олеся вирішила розкрити свій творчий та комерційний потенціал в пошитті текстилю для дітей. Тож, зареєструвалася як фізична особа-підприємець, орендувала приміщення і взяла на роботу працівників. Реалізовувала результати своєї праці в інстаграмі.

Справа Руденко Олесі мала попит. Та вона прагнула розвиватися: розпочала шукати способи розширення своїх можливостей як фопівчині. Проаналізувавши, що її товар для новонароджених є монопродуктом, підприємиця вирішила відшивати постільну білизну для діток від трьох років, щоб розширити коло своїх споживачів.

У нагоді для Руденко Олесі стала інформація про урядову грантову програму «єРобота», яка допомагає бажаючим створити новий або розвивати існуючий бізнес. Не вагаючись, пані Олеся вирішила поборотися за грант.

Перша спроба підготовки бізнес-плану, який є однією з важливих складових урядової програми «єРобота», видалася для пані Олесі невдалою. Та це її не зупинило. Доопрацювавши недоліки та зважено підійшовши до розрахунків витрат, підприємиця була запрошена на співбесіду. У результаті – позитивне рішення і перемога.

«За грантові кошти я хотіла придбати вишивальну машинку, оптову  партію високоякісних тканин. Розширити приміщення та працевлаштувати ще одну швачку і розкрійницю – серед важливих завдань. Я була переконана, що все це допоможе мені збільшити об’єми продажів і вийти на більші марткетплейси»,  – розповідає Олеся Володимирівна.

Тож, пані Олеся крок за кроком йшла до своєї мети. Насамперед,  зареєструвалася через портал електронних послуг Дія, пройшла перевірку ділової репутації, склала ґрунтовний бізнес-план, який вдало захистила перед комісією Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Всі  етапи пройдені, сьогодні Олеся Володимирівна приєдналась до когорти переможців грантової програми «єРобота» і своєю працею долучається до розбудови економіки. А на її прикладі, як і на прикладі інших підприємців, можна побачити, що урядова грантова програма «єРобота» вкотре демонструє свою дієвість.

У вас є бізнес-ідея? Приєднуйтеся! Станьте успішними і реалізовуйтеся як підприємець, адже це під силу кожному.

Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32 17 68, або пишіть у Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами. Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград

 

#ДСЗ #гранти #Підтримка_ підприємництва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь