A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

єРобота: високий рівень мотивації, досвід у сфері бізнесу та вдало складений бізнес-план – перемога гарантована

Дата: 19.05.2023 09:07
Кількість переглядів: 45

 

Фото без опису

 

 

єРобота: високий рівень мотивації, досвід у сфері бізнесу та вдало складений бізнес-план – перемога гарантована

 

Для підприємців з м. Долинська, що на Кіровоградщині, Тетяни та Віктора Перанських ведення бізнесу – це справа їхнього життя. Подружжя має багатопрофільний бізнес, який включає в себе роздрібну торгівлю, ресторанне господарство, займається виробничою діяльністю, а також має мережу аптек.

У планах підприємців неодноразово виникала думка розширити виробництво та взятися за виготовлення кондитерських виробів. «Кондитерська справа – це не так легко, як здається на перший погляд. Та, проаналізувавши свої можливості, наявні приміщення для виготовлення солодкої продукції, складські приміщення та магазин для реалізації, ми все ж таки наважилися», – ділиться спогадами підприємниця. 

Почувши про державну програму «єРобота», вони зрозуміли, що це шанс втілити бажане в реальність. Так і сталося. Сьогодні підприємиця Перанська Тетяна активно втілює в життя свій бізнес-план, створила нові робочі місця, на які працевлаштувала двоє осіб, одна з них внутрішньо переміщена особа.  

Що гарантувало підприємиці перемогу у гранті? Високий рівень мотивації, досвід у сфері бізнесу, позитивна ділова репутація у банку, а головне – вдало складений бізнес-план та раціонально сплановані статі витрат, пов'язані з упровадженням нового напрямку підприємницької діяльності.

За словами фопівчині, на отримані грантові кошти вдалось придбати найсучасніші зразки технологічного обладнання європейського виробництва, яке дає можливість з урахуванням енергоощадності забезпечити виробництво нових видів високоякісної харчової продукції.

«Наразі наша хлібопекарня виготовляє різні види печива, які користуються неабияким попитом серед місцевого населення. Завдяки розширенню асортименту та виготовленню кондитерських виробів, сподіваємось на збільшення охочих поласувати смаколики. Від цього ми отримаємо приємні бонуси у вигляді виручки за день, працівники – заробітну плату, а містяни – гарний настрій, що дуже важливо у такий нелегкий час. Я готова присвячувати всю себе цій справі», – говорить з оптимізмом у майбутнє підприємиця.   

Тож побажаємо підприємцям тримати стрій, розвивати бізнес та впевнено йти вперед до своєї мети!

          Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном                (0522) 32 17 68. Ми є й у Telegram-канал https://t.me/dcz_kir

 

#ДСЗ #гранти #Підтримка_підприємництва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь