A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Діджитал-професія: навчайтеся та йдіть в ногу з часом

Дата: 08.05.2023 14:17
Кількість переглядів: 284

 

 

Діджитал-професія: навчайтеся та йдіть в ногу з часом

 

Мрієте стати «профі» у сучасній і перспективній професії IT-сфери, але не визначились в якій саме? Зупиніться на 3D-дизайні, адже це найбільш перспективна галузь комп’ютерного дизайну. Аніматори, візуалізатори, моделери та інші 3D-фахівці постійно затребувані у сфері реклами, створенні візуальних ефектів ігрової, ювелірної та багатьох інших індустрій.

Державна служба зайнятості підтримує прогресивних і запрошує на курси цільового призначення за навчальною програмою «Створення об’єктів та сцен 3D-графіки».

Опанувати навички роботи з 3D-редакторами та програмами                          3D-моделювання  допоможуть викладачі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Будова і види 3D-принтерів, способи формування об’ємних фігур, процес створення, підготовки та друку тривимірних об’єктів – це та багато іншого стане вам відомим.

Не обмежуйте себе! Проходження курсів дає різноманітні варіанти для реалізації своїх знань та умінь. Лише обирайте пріоритетний напрямок діяльності.

Зробіть перший крок, щоб знайти своє місце під сонцем! Лише за 2 місяці опановуйте сучасний напрямок у IT-сфері, творіть магію тривимірної графіки і ставайте кваліфікованим фахівцем з 3D-моделювання.

Стартуємо вже 16 травня 2023 року.

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/exrnv.

Є бажання підвищити свою професійну майстерність – звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB  Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь