A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Перші переможці державної програми єРобота: барбершоп – розвиваємо beauty-простір у Кропі

Дата: 27.04.2023 09:12
Кількість переглядів: 52

 

 

 

Перші переможці державної програми єРобота: барбершоп – розвиваємо beauty-простір у Кропі

Для бізнесу дуже важливо  бути в тренді і зайняти ту нішу, яка  винесе власника своєї справи на гребінь хвилі успіху. Наталія Лупандіна визначилась з вектором розвитку свого бізнесу і зупинилася на барбершопах.

«Я вважаю, що відкриття барбершопу у Кропивницькому – це перспективний напрямок, адже наразі у місті він не розвинений, а тренд "носити бороду" зростає. Принцип «men only» допоміг завоювати популярність цьому beauty-простору в нашій державі: тут працюють професіонали, які володіють майстерністю віртуозно створювати образи чоловіків – від стильної зачіски до брутальної доглянутої бороди», – говорить грантерка.

Пані Наталія  працювала директоркою барбершопу "Pizhon99" (перший барбершоп в місті Кропивницький). Це заклад її чоловіка, який вони відкривали та розвивали разом. Оцінивши ріст попиту на вузькопрофільні послуги, які надає барбершоп, вона прийняла рішення – треба розширюватися.

Так народився задум відкрити ще один заклад б'юті-індустрії для чоловіків. «Моя бізнес-ідея – це відкриття барбершопу та створення на його базі навчального центру, де охочі можуть опанувати професію або підвищити свою кваліфікацію» – зазначає Наталія Сергіївна.

Н. Лупандіна має вищу освіту за напрямом "Правознавство", яку здобула в Кіровоградському державному педагогічному університеті імені В. Винниченка. До того ж закінчила Національний юридичний університет імені Я.Мудрого. Пройшла безліч семінарів, курсів з маркетингу, менеджменту ведення бізнесу. Вона не звикла стояти на місці і шукала можливість для розвитку повсюди.

Так, перебуваючи в безперервному пошуці перспектив, вона дізналась про програму «єРобота», що орієнтована на створення нового або підтримку діючого бізнесу. Рішення отримати за мікрогрант було прийнято миттєво, щоб не втрачати шанс на реалізацію свого бізнес-плану. 

Успіх – це вміння діяти, а не вміння мріяти. Цієї аксіоми дотримується й Наталя Сергіївна, адже вважає, що  це досить важлива складова стратегії успіху бізнесменів.

Повністю розуміючись на концепції, управлінні та роботі барбершопу, вона вірила, що отримає таке жаданне «так» і відкриє ще один заклад б'юті-сфери у Кропивницькому. Тому розпочала діяти.

Віра в себе не підвела і її задум визнали перспективним: створення нових робочих місць та відкриття навчального центру для підготовки кваліфікованих майстрів -  запорука не лише розвитку власного бізнесу, а й розвитку економіки загалом.

Планів у підприємиці чимало: старт взято, тож вперед до реалізації задуманого.

Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32 17 68.

Крім того, обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами. Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград https://t.me/dcz_kir

 

#ДСЗ #гранти #Підтримка_підприємництва

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь