A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Digital- професія: Державна служба зайнятості стане гідом до професійного росту

Дата: 19.04.2023 10:05
Кількість переглядів: 57

 

Фото без опису

 

Digital- професія: Державна служба зайнятості стане гідом до професійного росту

 

Епоха розвитку інформаційних та комп’ютерних технологій потребує висококваліфікованих спеціалістів в усіх галузях економічного та суспільного життя. Примкніть до лав прогресивних та успішних! Державна служба зайнятості запрошує на навчання за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

Яка затребуваність спеціалістів вищевказаної професії? Попит на висококваліфікованих фахівців у галузі інформаційних технологій на ринку праці на даний час надзвичайно високий. Оскільки, невід’ємною потребою в організації будь-якого типу є комп’ютерне оснащення.

Підготувати техніку до роботи, підключити  офісне обладнання, встановити програмне забезпечення допоможе оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Кваліфікований спеціаліст не лише допоможе з технічним устаткуванням робочого місця, але й забезпечить клієнта обробленою інформацією, організує електронний документообіг, збереження даних, оновлення сайту та багато іншого. Все це вас навчать висококваліфіковані викладачі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Які можливості у просуванні службовими сходами після навчання за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення»? Набуті знання останніх IT-технологій дозволять стати операторами, системними адміністраторами, веб-дизайнерами, продавцями-консультантами комп’ютерної техніки, працювати в сервісних центрах. Але це ще не все! Набуті компетенції допоможуть працювати на успішні компанії також в режимі віддаленого доступу. 

Забезпечте собі комфортні умови праці і стабільну високу заробітну плату! Стартуємо 20 квітня 2023 року.

Є бажання підвищити свою професійну майстерність – звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: http://surl.li/gipgw Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir .

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/exrnv .

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь