A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Рекрутинг у реаліях: як це працює в умовах воєнного стану

Дата: 20.03.2023 09:11
Кількість переглядів: 67

 

 

 

Рекрутинг у реаліях: як це працює в умовах воєнного стану

 

Для багатьох роботодавців сьогодні постає питання прискореного та якісного підбору персоналу. Виклики часу не стають перешкодою для Державної служби зайнятості  і вона ефективно демонструє свої можливості – оперативно підбирає кадри для підприємств на засадах рекрутингу. Його сутність полягає у задоволенні потреб роботодавців у пошуку кваліфікованого персоналу та громадян, які активно шукають роботу.

КНП «Кіровоградське обласне дитяче патолого-анатомічне бюро Кіровоградської обласної ради» – підприємство, що не вперше звернулося за допомогою в укомплектуванні вільних робочих місць до Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.  Та вкотре є результат.

Цього разу у роботодавця виникла потреба в терміновому підборі кваліфікованого працівника для укомплектування вакансії «Головний бухгалтер». Під час розмови роботодавця з рекрутером, ним були окреслені умови праці, вимоги до кандидата та рівень оплати праці.

Переглянувши професійно-кваліфікаційний склад шукачів роботи, було зроблено підбір необхідних кандидатів. Та співбесіда кандидатів з роботодавцем показала, що беззаперечним претендентом на працевлаштування виявилася безробітна Чиж Олександра, яка через активні бойові дії на Миколаївщині  змушена була переїхати до Кропивницького.

Жінка свого часу закінчила Кіровоградський  інститут комерції за спеціальністю  «Облік і аудит» та має чималий досвід за здобутим фахом  у Миколаївському обласному центрі психічного здоров’я

 Результатом залишились задоволені всі: безробітній було видано направлення на працевлаштування, а роботодавець отримав бажаного працівника. Про що начальник комунального підприємства Єгор Єрьоменко залишив схвальний відгук, адже лише один день співпраці зі службою зайнятості і результат є: оперативно, безкоштовно та без зайвих клопотів добрав собі працівника, що відповідає вимогам підприємства.

Крім того, роботодавцю було запропоновано скористатися державною підтримкою і отримати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Ви роботодавець і працевлаштовуєте внутрішньо переміщених осіб? Скористайтеся урядовими програмами, що орієнтовані на підтримку та розвиток бізнесу.

Є інші питання сфери зайнятості ?Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості, управлінь та відділів філій за місцем вашої реєстрації як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Телефонуйте. Контакти тут http://surl.li/emipw

Ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь