A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Швейна компанія з Херсонщини створює робочі місця на Кіровоградщині

Дата: 31.01.2023 08:59
Кількість переглядів: 88

 

 

 

Швейна компанія з Херсонщини створює робочі місця на Кіровоградщині

 

Херсонське підприємство ТОВ «Швейна компанія «ВІД» через початок активних бойових дій змушене було змінити своє місце локації. Відновлювати свої потужності та відкривати виробничу ділянку з пошиття спеціалізованого одягу для Збройних Сил України компанія буде на Кіровоградщині, у т.ч. й у м. Світловодськ.  

Тож, аби допомогти підприємству укомплектувати вільні робочі місця на новоствореній виробничій дільниці фахівці Світловодського управління Олександрійської філії обласного центру зайнятості провели для шукачів роботи презентацію роботодавця.

Слід наголосити, що це ефективна форма поєднання інтересів двох сторін ринку праці: для роботодавців – оперативно укомплектувати підприємство, для шукачів роботи –  можливість у досить короткий строк вирішити питання своєї зайнятості.

Тож, аби максимально задовольнити кадрові потреби роботодавця, фахівці управління попередньо опрацювали професійно-кваліфікаційний склад безробітних, і запросили на захід саме тих, які б максимально відповідали вимогам роботодавця.  Поспілкуватися з директором підприємства  Скрипником Ярославом та заступником директора з управління персоналом Березою Наталією виявили бажання понад 30 незайнятих трудовою діяльністю громадян.

«Починати усе з нуля не просто та головне – мати віру та надію у світле та мирне майбутнє. Зараз ми як ніколи повинні тримати наш економічний фронт. Якщо ми зараз усі згуртуємось, то Перемога не змусить себе довго чекати», – зазначив директор підприємства.

Начальник виробництва, технолог, майстер та швачки – це ті вакансії, які наразі є затребуваними на релокованому підприємстві.

Запитань було чимало: щодо умов та оплати праці кожної з них, специфіки та графіка роботи, вимог щодо професійних якостей працівників, а також можливості кар’єрного зросту.

Роботодавець повідомив, що розмір заробітної плати від 12 000 до 15 000 грн, що він готовий брати на роботу людей без досвіду роботи та організувати разом зі службою зайнятості професійне навчання, у т. ч. й безпосередньо на виробництві.

Насамкінець заходу Н. Береза провела анкетування претендентів на посаду швачки, а директор підприємства провів співбесіди з кандидатами на посади технолог, майстер та начальник виробництва.

Ви роботодавець, маєте вільні робочі місця чи створюєте нові, плануєте підвищити професійні компетенції працівників чи є потреба у професійному навчанні спеціалістів за професіями, що необхідні вашому підприємству? Або ж ви перебуваєте у пошуках роботи і самотужки це зробити не вдається? Звертайтесь до найближчої філії обласного центру зайнятості та її структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь