A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Центр Зайнятості інформує .

Дата: 11.11.2022 13:43
Кількість переглядів: 149

 

Фото без опису

 

Спробувала і перемогла: у Кропивницькому запрацює перше кафе в американському стилі

 

Незабаром у центрі Кропивницького відкриється перший заклад громадського харчування в американському стилі під назвою «Ketchup».

Ініціаторкою ідеї є власниця уже діючої у місті кав'ярні-піцерії  «Scorini сімейна» Анастасія Гліжинська.

Підприємницькою діяльністю жінка почала займатися ще із 2016 року. І зараз, коли почула із засобів масової інформації про дію урядової програми «єРобота», вирішила скористатися шансом та здійснити ще одну мрію.

Створити нову локацію для сімейного відпочинку, місце для дітей та дорослих, де можна ознайомитись з гастрономічною культурою США – це те, що у планах підприємиці.

«Так, я спробувала взяти участь у програмі – і перемогла. Як з’ясувалося, нічого складного. Потрібно було тільки зважено підійти до складання бізнес-плану та мати гарну ділову репутацію.  Ось і все. А якщо ти знаєш про всі тонкощі, як реалізувати свою ідею, то і захистити бізнес-план не тяжко», - згадує Анастасія Гліжинська. 

Конкуренція серед діяльності подібних закладів по місту чимала, але жінка запевняє, що будуть вирізнятися інтер’єром. Заклад матиме надихаючу атмосферу, а також «родзинкою» буде соус власного виробництва.

Власними коштами підприємиця планує орендувати приміщення, закупити будівельні матеріали, відповідний інвентар, побутову хімію, а на грантові – необхідне обладнання, а це: індукційна плита, гриль, фритюрниця, пончиковий апарат та сировину.

Для початку, Анастасія Олексіївна має намір створити команду із трьох працівників, які допоможуть їй реалізувати усі плани та якісно надавати послуги клієнтам.   

«Так, відкривати нову справу чи напрямок у бізнесі – це завжди ризик. Але ніколи не дізнаєшся хід розвитку подій, якщо не спробуєш. А чому ж не спробувати?   Тим паче коли держава пропонує фінансову допомогу. Отже, є підтримка, ми не одні. Тож я вирішила не відмовлятися від реалізації задуманого. Такими спільними зусиллями, ми вкотре доводимо, що лише разом ми зможемо дійти до цілі – здобути Перемогу», - переконує жінка.   

Мрієте про власний бізнес? Є ідеї у його реалізації? Задля консультації по програмі надання мікрогрантів телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або пишіть у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir.

Подати заяву можна на порталі ДІЯ.

Про умови надання мікрогрантів читайте тут: https://cutt.ly/WXk8T37.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь