A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

У боях на Миколаївщині загинув захисник з села Підвисоке Вдовиченко Максим Віталійович

Дата: 24.10.2022 10:22
Кількість переглядів: 421

                                                                 Фото без опису

 

Як важко вкотре сприймати звістку про загибель воїна-земляка. Як важко в сучасне сьогодення ховати синів України – цвіт нації. Як важко дивитися на згорьованих батьків, у заплакані очі брата. Як нестерпно боляче вести рахунок загиблим у цій страшній війні. Як нестерпно боляче хоронити своїх дітей, які в молодому віці полягли за рідну землю, яку захищали зі зброєю в руках до останнього подиху. Одним з таких мужніх, самовідданих був наш земляк Максим Віталійович Вдовиченко. В числі інших загиблих він віддав своє життя за Україну.

Народився Максим Віталійович 20 квітня 1999 року в селі Підвисоке. Максим був старшою дитиною в сім’ї. У 2005 році першого вересня почав навчатися у місцевій школі, де закінчив 9 класів. У 2014 році вступив спочатку в коледж при Кіровоградському університеті сучасних знань, а потім тут же здобув вищу освіту. За фахом – юрист. Не одружений.

15 березня 2021 року пішов на службу в Збройні Сили України за контрактом. На війну Максим потрапив з перших днів.

Максим любив життя. Опікувався молодшим братом Дмитром і дбав про своїх батьків Наталію Михайлівну та Віталія Сергійовича. Бійці, що перебували з Максимом на фронті, казали : «Сміливий хлопець, весельчак, вірний друг та побратим.» Військова честь і гідність були для нього понад усе. Він завжди називав речі своїми іменами і ніколи не лукавив. В серцях його однокласників живуть про нього гарні, світлі, теплі спогади. Адже за все своє життя жодного разу не заплямував себе поганим чи негідним вчинком. Мав добру, ніжну душу, в якій вистачало любові й співчутливості до всіх.

Нестерпний біль втрати сина, брата, щирого друга, надійного побратима пронизує душу і серце всієї сім’ї загиблого, його друзів, товаришів по службі та жителів громади.

 Уся Підвисоцька громада глибоко співчуває згорьованій родині : батькам Наталі Михайлівні і Віталію Сергійовичу, брату Дмитру. Також слова скорботи адресуються всім близьким, рідним, друзям, знайомим покійного. Царство Небесне і вічний спокій світлій душі Максима Віталійовича та наша пам’ять.

Поховання відбудеться 25.10.2022 року об 11.00 год на сільському кладовищі с. Підвисоке.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь