A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

14 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць

Дата: 14.10.2022 11:35
Кількість переглядів: 141

  Фото без опису

 

  14 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць, згадуючи всіх хто в різні часи і нині боронить наш суверенітет і територіальну цілісність. На державному рівні відзначаємо дві дати, які нероздільно пов’язані військовими традиціями, героїзмом, історією воїнства, боротьбою за державність – День захисників і захисниць України й 80-річчя створення Української повстанської армії. Таку дату обрали невипадково. Історія цього свята має давню традицію. Покрову Пресвятої Богородиці відзначали козаки, за що свято отримало другу назву – Козацька Покрова. Найкращі традиції захисників минулого успадкували бійці сучасних Збройних сил України. Українська армія береже бойові традиції предків та імена героїв, від воїнів- русичів і козаків до січових стрільців і воїнів УПА.

   Підвисоцька територіальна громада вітає з величними святами – Днем захисника і захисниць України, Днем Українського козацтва і святом Покрови Пресвятої Богородиці.

   День захисника України – свято мужності і патріотизму, свято історії і добра, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це свято – України.

   В усі часи Пресвята Богородиця вважалась заступницею народу  України, покровителькою українських козаків і військових, які боронили і боронять нашу рідну землю від ворогів. Цей день для усіх нас водночас урочистий і радісний, але разом з тим скорботний і сумний. В нашій державі йде жорстока кровопролитна війна, яка вже забрала життя тисяч кращих захисників України.

   З такої нагоди вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Щирі вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичим здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам!

Фото без опису??????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь