A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Питання – відповіді За яким принципом приймається позитивне рішення щодо надання мікрогранту?

Дата: 16.08.2022 08:36
Кількість переглядів: 111

Питання – відповіді

За яким принципом приймається позитивне рішення щодо надання мікрогранту?

Фото без опису

Нагадаємо,  що з 1 липня стартувала державна програма «єРобота», яка складається з 6 проектів, один із них – передбачає отримання мікрогрантів українцями, які бажають створити бізнес або розвивати вже налагоджену власну справу.

Як відомо, рішення про надання мікрогранту приймається Державним центром зайнятості. Це визначено Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738 (далі - Порядок). Процедурні питання прийняття рішення виписані також в наказі Міністерства економіки України від 06.07.2022 № 1969.

Порядок передбачає випадки, коли мікрогрант не надається безумовно. Водночас слід зазначити, що позитивне рішення про надання мікрогранту приймається на основі інформації від АТ «Ощадбанк» та обласного центру зайнятості.

Яка інформація надається: від АТ «Ощадбанк» – оцінка бізнес-плану та результати перевірки ділової репутації отримувача, від обласного центру зайнятості – оцінка співбесіди (пункт 17 Порядку).

Рішення (у формі наказу) приймається Державним центром зайнятості не пізніше 10 робочих днів із дня кінцевого строку подання заяв. Про прийняте рішення обласний центр зайнятості повідомляє отримувача електронною поштою.

Примітка. За результатами розгляду другого блоку заяв Державним центром зайнятості прийняті позитивні рішення - ознайомитися з такою інформацією можливо на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням https://cutt.ly/XZ5Ed5E.

Довідково. Інформацію щодо оцінювання бізнес-плану, перевірки документів та інші моменти, які впливають на прийняття рішення  можна знайти на нашій сторінці у Фейсбук за хештегом «Підтримка_підприємництва».

У вас виникли питання, пов'язані зі сферою зайнятості? Зверніться до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, що розміщені тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9.

Нагадуємо, що також ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь