A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

На платформі єДопомога Mastercard і Fozzy Group додатково підтримають українців

Дата: 01.07.2022 15:41
Кількість переглядів: 188

На платформі єДопомога Mastercard і Fozzy Group додатково підтримають українців

 

Фото без опису

 

За підтримки Міністерства соціальної політики України, компанія Mastercard та Fozzy Group запускають ініціативу на платформі єДопомога, щоб додатково підтримати українців, які цього гостро потребують. Упродовж трьох місяців, із 1 липня 2022 р. номінал Передплати єДопомога, сплаченої Благодійником карткою Mastercard, збільшуватиметься на суму від 50 до 100 гривень. Скористатися Передплатою єДопомога можна в торговельних мережах «Сільпо», Le Silpo, «Фора», «Thrash!Траш!» та FOZZY.

єДопомога – це зручна соціальна платформа, де один одного можуть знайти українці, які потребують допомоги, та ті, хто готовий її надати. Благодійником може стати кожен лише у кілька кліків. Для цього на платформі єДопомога необхідно обрати заявку на допомогу та сплатити Передплату – на суму 200, 500 або 1000 гривень. Після цього заявник отримає спеціальний цифровий код, який можна використати на купівлю необхідних продуктів та товарів для дому в торговельних мережах: «Сільпо», Le Silpo, «Фора», «Thrash!Траш!» та FOZZY (за умовами програми, цифровий код можна використати в партнерських мережах проєкту для сплати за будь-які групи товарів, окрім алкогольних та тютюнових виробів).

У рамках ініціативи від Mastercard і Fozzy Group протягом трьох місяців з 01.07.22 р. – за умови оплати Благодійником Передплати єДопомога карткою Mastercard – сума допомоги збільшуватиметься. При оплаті 200 гривень додаватиметься 50 грн, при оплаті 500 грн – 75 грн, 1000 грн – 100 грн.

«Наразі багато людей в Україні потребують допомоги. Ми вітаємо ініціативу Mastercard та Fozzy Group, партнерів соціальної платформи єДопомога, щодо збільшення суми Передплат за товари за умови оплати карткою відповідної міжнародної платіжної системи. Так, на сьогодні ми маємо понад 19 тисяч активних заявок на платформі. За час роботи волонтерського напряму єДопомога благодійники своїми онлайн-внесками підтримали 1510 родин – це понад 5000 людей. Ми продовжуємо розширювати можливості платформи та залучати нових партнерів задля допомоги українцям, що постраждали від війни та опинились в скрутному становищі», – зазначив Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Як отримати допомогу?

1. Зареєструйтесь на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/ua/ .

2. Залиште заявку на допомогу із переліком необхідних вам товарів.

3. Коли Благодійник обере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та/або смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Аби скористатися допомогою, під час покупок на касі потрібно надати цифри коду з СМС або ж показати Передплату єДопомога зі штрих-кодом для сканування.

Передплата єДопомога, сплачена 01 липня 2022 чи пізніше, дійсна впродовж 30 днів з дати оплати та може бути використана лише для покупок у торговельних мережах «Сільпо», Le Silpo, «Фора», «Thrash!Траш!» та FOZZY.

Як стати Благодійником?

1. Зареєструйтесь на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/ua/ .

2. Оберіть заявку, яку хочете закрити, та зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 гривень.

3. Оплатіть обрану вами суму. При оплаті коштів карткою Mastercard, заявник додатково отримає від 50 до 100 гривень, залежно від суми вашої допомоги.

Після використання заявником допомоги, Благодійники отримуватимуть на пошту підтвердження про перелік придбаних товарів.

«Сьогодні, як ніколи раніше, ми розуміємо, що єднання – це сила, яка допомагає протистояти будь-яким викликам. Щодня ми працюємо з нашими надійними партнерами, банками, урядом, щоби створювати корисні фінансові рішення, які не лише дозволяють здійснювати розрахунки всюди, де це необхідно, а ще й підтримувати тих, хто найбільше цього потребує. Наша нова партнерська ініціатива на платформі єДопомога – це приклад об’єднання зусиль для того, щоб зробити допомогу ще більш дієвою завдяки кешлес-технологіям», – поділилася Наталя Байдала, директорка з маркетингу та комунікацій компанії Mastercard в Україні та Молдові.

Соціальна платформа єДопомога створена Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції з метою забезпечення нагальних потреб громадян, які постраждали від російської агресії. Глобальне завдання проєкту – об'єднати можливості країни, міжнародних неурядових організацій та волонтерів в адресній гуманітарній допомозі українцям. Окрім надання та отримання волонтерської допомоги, на платформі можна знайти інформацію про допомогу від держави, а також – подати заявку на отримання виплат від міжнародних організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь