Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Творча акція «Миру. Радості. Добра-рідній Україні ».

Дата: 08.06.2022 14:21
Кількість переглядів: 415

               Вже традиційно початок літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини , щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.  В Підвисокому  на території сільського будинку культури 7 червня відбулося чудове свято, присвячене Дню захисту дітей, творча акція «Миру. Радості. Добра-рідній Україні ». Завітали святкувати радісне свято діти , їхні батьки та гості.

           На святі дітки веселились , співали , танцювали , грали у ігри, розгадували загадки, приймали участь у вікторинах. Для підняття патріотичного духу нашим військовим малювали   малюнки та писали зворушливі листи , виготовляли ляльку - мотанку , приймали участь у конкурсі малюнка на асфальті « Ми і Україна», ,надували на швидкість мильні бульбашки , гралися на майданчику , гойдалися на гойдалках , розважалися на батуті .Мали можливість зробити цікаве фото біля влаштованих фото-зон. На завершення свята і старші діти ,і зовсім маленькі, що було особливо зворушливо , виконали флешмоб під пісню « Червона калина», а також всі учасники акції отримали маленькі подаруночки, солодощі та морозиво. Діти , батьки та гості отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин та щиро дякували за чудове свято і весело проведений час.

        Інціаторами свята виступили - начальник відділу культури, молоді та спорту сільської ради Мартинюк Тетяна Леонідівна  та  начальник комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" сільської ради Клименко Олена Анатолівна, їм в цьому допомагали та проводили дійство – працівники  Підвисоцького дитячого будинку творчості спільно з працівниками Підвисоцького сільського будинку культури та бібліотеки. За підтримки Підвисоцької сільської  ради  та сільських меценатів-підприємців Щуцької Н.В. (кафе « Хуторок»),  Кісіля С.П.( магазин «Оптовичок»), Табунчика В.Я. (магазин «Едельвейс») учасники свята ласували морозивом та солодощами.

Громадський порядок забезпечили наші правоохоронці  ї , які також приєдналися до свята , надавши свій службовий автомобіль на потіху діткам. Кожен мав змогу посидіти за кермом спецавтомобіля і відчути себе справжнім поліцейським. Сподіваємось, що свято залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь