Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Творча акція «Миру. Радості. Добра-рідній Україні ».

Дата: 08.06.2022 14:21
Кількість переглядів: 435

               Вже традиційно початок літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини , щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.  В Підвисокому  на території сільського будинку культури 7 червня відбулося чудове свято, присвячене Дню захисту дітей, творча акція «Миру. Радості. Добра-рідній Україні ». Завітали святкувати радісне свято діти , їхні батьки та гості.

           На святі дітки веселились , співали , танцювали , грали у ігри, розгадували загадки, приймали участь у вікторинах. Для підняття патріотичного духу нашим військовим малювали   малюнки та писали зворушливі листи , виготовляли ляльку - мотанку , приймали участь у конкурсі малюнка на асфальті « Ми і Україна», ,надували на швидкість мильні бульбашки , гралися на майданчику , гойдалися на гойдалках , розважалися на батуті .Мали можливість зробити цікаве фото біля влаштованих фото-зон. На завершення свята і старші діти ,і зовсім маленькі, що було особливо зворушливо , виконали флешмоб під пісню « Червона калина», а також всі учасники акції отримали маленькі подаруночки, солодощі та морозиво. Діти , батьки та гості отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин та щиро дякували за чудове свято і весело проведений час.

        Інціаторами свята виступили - начальник відділу культури, молоді та спорту сільської ради Мартинюк Тетяна Леонідівна  та  начальник комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" сільської ради Клименко Олена Анатолівна, їм в цьому допомагали та проводили дійство – працівники  Підвисоцького дитячого будинку творчості спільно з працівниками Підвисоцького сільського будинку культури та бібліотеки. За підтримки Підвисоцької сільської  ради  та сільських меценатів-підприємців Щуцької Н.В. (кафе « Хуторок»),  Кісіля С.П.( магазин «Оптовичок»), Табунчика В.Я. (магазин «Едельвейс») учасники свята ласували морозивом та солодощами.

Громадський порядок забезпечили наші правоохоронці  ї , які також приєдналися до свята , надавши свій службовий автомобіль на потіху діткам. Кожен мав змогу посидіти за кермом спецавтомобіля і відчути себе справжнім поліцейським. Сподіваємось, що свято залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь