A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

ПОНАД 180 ТОНН ГУМАНІТАРНОГО ВАНТАЖУ З КІРОВОГРАДЩИНИ ДОСТАВИЛИ ДО РІЗНИХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ 

Дата: 28.04.2022 08:43
Кількість переглядів: 295

ПОНАД 180 ТОНН ГУМАНІТАРНОГО ВАНТАЖУ З КІРОВОГРАДЩИНИ ДОСТАВИЛИ ДО РІЗНИХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ 

Кропивницький залишається гуманітарним щитом для українців, які найбільше постраждали від війни. З перших днів російської військової агресії Держпродспоживслужба Кіровоградщини безперебійно готує вантажі та надає гуманітарну допомогу людям, які цього потребують.

Попередити гуманітарну кризу в регіонах, що постраждали внаслідок військових дій, - одне із важливих завдань тилових областей. Продовольство, дитяче харчування, засоби гігієни першої необхідності - все це сьогодні потребують тисячі українців, зокрема діти, літні люди, вразливі категорії населення. Тож наші працівники роблять усе можливе, аби якнайшвидше направити гуманітарну допомогу тим, кому це необхідно.

Силами управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області з перших днів війни було організовано роботу гуманітарного хабу, що формує, вантажить та відправляє гуманітарну допомогу на північ та схід України, знайдено складське приміщення і транспорт для перевезення. Гуманітарні вантажі, складені турботливими руками наших працівників (в середньому близько 22 тонн кожна партія), доставили в Краматорськ, Харків, Суми, Київ, Ірпінь, інші населені пункти Київської області. Також комплектується допомога для Чернігівської області.

Загалом з початку роботи хабу Держпродспоживслужби з Кіровоградщини відправили понад 180 тонн гуманітарного вантажу - продуктів харчування довготривалого зберігання, їжі швидкого приготування, дитячого харчування, питної води, засобів гігієни, одягу, ковдр та пледів тощо.

Держпродспоживслужба Кіровоградщини продовжує доставляти гуманітарну допомогу для підтримки людей, що потерпають від військових дій. Об’єднавшись під українським прапором спільними зусиллями ми наближаємо нашу перемогу над російським агресором. Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь