Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

НА КІРОВОГРАДЩИНІ ВИРОБНИКИ ПРИЄДНУЮТЬСЯ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ ПЛАТФОРМИ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ 

Дата: 07.04.2022 11:11
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

НА КІРОВОГРАДЩИНІ ВИРОБНИКИ ПРИЄДНУЮТЬСЯ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ ПЛАТФОРМИ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ 

  

На базі Держпродспоживслужби України створено Національну платформу продовольчої безпеки для об’єднання зусиль військових адміністрацій, виробників харчових продуктів, торгових мереж, міжнародних організацій для забезпечення харчовими продуктами та товарами першої необхідності мешканців країни, учасників Збройних сил України та територіальної оборони, а також розвитку української економіки в умовах війни. Завдяки цьому існує можливість обміну інформацією про потреби та наявні пропозиції у режимі реального часу.

Кіровоградщина вже активно використовує платформу. Наразі 34 виробники з Кіровоградської області зареєструвалися та готові реагувати на запити, орієнтовані на забезпечення потреб Збройних сил України, територіальної оборони, громадян України та торговельних мереж. Платформа є зручним та оперативним інструментом для пошуку найнеобхідніших продуктів і товарів широкого вжитку, пропозицій для виробників із урахування логістичних можливостей.

Національна платформа продовольчої безпеки створена для об’єднання зусиль виробників харчових продуктів, міжнародних організацій, торгових мереж для розвитку української економіки в умовах війни. Через неї можна проінформувати учасників ринку про свої потреби, а також сповістити про наявні пропозиції.

Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників безкоштовна.

На платформі кожен учасник має можливість:

  • Визначити потреби конкретної військової адміністрації та забезпечити цільове формування та потрапляння гуманітарної допомоги.
  • Знайти покупця для комерційного товару.
  • Знайти та замовити необхідні для виробництва інгредієнти у діючих виробництв та експортерів.
  • Залишити власну потребу/замовлення у продуктах на гуманітарній та комерційній основі.

На платформі продовольчої безпеки можна побачити оперативну інформацію про стан забезпечення продовольством та іншими продуктами першої необхідності населення України у розрізі територіальних одиниць та областей, а також постійно оновлюватимуться актуальні дані щодо існуючих потреб та пропозицій.

Довідково. Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується Держпродспоживслужбою України за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки та торгівлі України, Міністерства інфраструктури й Міністерства аграрної політики та продовольства України.

В якості бази для платформи використано всесвітньо відоме українське програмне рішення Creatio, яке компанія «Террасофт» надала безкоштовно. Налаштування рішення також на волонтерських засадах за лічені дні здійснила компанія Banza - провідний партнер «Террасофт» в Україні та світі. На реалізацію проєкту кошти з держбюджету не залучалися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь