A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підвисоцька територіальна громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Міжнародний День людей похилого віку.

Дата: 30.09.2021 15:58
Кількість переглядів: 633

  З нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку , а також Дня ветерана та Дня бібліотекарів  , відбувся святковий концерт в приміщені Підвисоцької сільської ради в актовому залі. У цей святковий день зібралося багато людей поважного віку.

Сердечно привітав всіх запрошених та гостей свята голова Підвисоцької громади - Лозінський Віктор Олександрович. Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам за вклад в розвиток нашої громади, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

Грамотами були нагородженні голови первинних ветеранських організацій: с. Ятрань - Пристінський П.П.,с. Покотилове - Ліщеновський Л.М., с. Копенкувате - Закирнична О.А.,с.Нерубайка – Кукуруза А.В., с Небелівка – Вихристюк І.М., с Тернівка – Козицька Т.І, с Підвисоке – Сатанівська О.Є. 

Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави.

Тепло,від серця привітав гостей начальник Української Спілки Воїнів Авганістану – Очеретній О.А. Побажав міцного здоров’я та довгих років життя.

З нагоди свята на торжестві був присутній очільник Підвисоцької церкви батюшка Петро , який привітав всіх зі святом ,побажав міцного здоров’я та благословив присутніх на многії літа , а також передав всім присутнім пам’ятні іконки.

 Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

Ведучі свята , бібліотекар Гончар О. М. та директор Будинку культури Хащевацька Н.В.дружньо з Будинком культури , Будинком Дитячої та Юнацької Творчості разом з прекрасними співаками Согомонянц К. та Політун Н. представили шановним глядачам – чудовий, ліричний, неперевершений , веселий ,талановитий концерт , який затронув всі частинки душі, і гості відчули велику насолоду , радість та щастя.

Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Також вітали всіх присутніх , наше молоде покоління,  вихованці Будинку Творчості. Вони співали , вірші- привітання розповідали, танцювали і українські і циганські танці. Також прекрасний ансамбль «Горлиця» виконав душевні пісні, які запали глибоко в серця присутніх. Сценка « Інтерв’ю» - народний театральний колектив Підвисоцького СБК за участю Сергієнко В.В. та Гончар О.Є. розсмішили всіх присутніх , так вдало та неперевершено зіграли, що аж животи боліли від сміху ,радість та посмішка, ще довго не сходила з лиць присутніх людей . Талановита сім’я Дудників(Дудник С. Дудник В. та Дудник У.), які вміло по душевному з прекрасним вокалом заспівали свої пісні – розчулили всіх присутніх до сліз.

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Гончар О.М. – бібліотекар Підвисоцького СБК , привітала всіх присутніх бібліотекарів зі святом , та подякувала їм за корисний внесок у розбудову громади .

Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!

Довгих і щасливих вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!!!

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь